Pages

Friday, 26 August 2011

Kecewa Hati Ini


Assalammualaikum.

Perggghhh...(ui, tadi macam bajet sopan) agak janggal la. tp peduli apa aku. rumah baru wei. follower suma hilang. tp takpa. 20 ketoi ja pun. kalau puluh3 ribu bagai blogger feymes yang lain, memang menangis aa kot? yang penting post3 aku selama ni masih selamat. jenuh menaip woh. hahaha.

Eee. macam suci je an? putih bersih, gebu-gebu lagi ni. ntah la. Masalah apa pun aku tak tau blog aku b4 this. da pelbagai cara aku mencubanya. namun, apa kan daya, masa tak akan kembali..hancur musnahlah..semuanyaa...
Tapi aku redha je lah. ada hikmah di sebalik semua ini.

Okeylah. malas nak tulis panjang-panjang. Tengah frust ni. isk, isk.

='(

5 comments:

Hanis Atikah said...

macam ne blh jadi mcm tu?? URL ko x btl kot...

FazzYnameD said...

ntah..da macam3 aku cuba. dia dibayangi post sebelum-sebelum ni...sebelum stenography, aku ada nama blog len. dia dok keluaq yang lama. terbaru-terbaru takdak..ntah la wei... =(

Sekamar Rindu said...

salam..

singgah sini folo ur blog

Syuhada Nur Ekhwan said...

singgah n follow... eii knp nie??? sabo je la yerk... :)

FazzYnameD said...

@syuhada Nur Ekhwan, thanks.. mula-mula sabar la jugak. tp bila dah tak sabar, jadi la blog baru ni. huhu. saya pun tak pasti kenapa. stiap kali update, dia tak mention yang saya update. sedihnya.