Pages

Tuesday, 29 May 2012

Tweeter

Assalammualaikum

Dulu orang ada myspace, nak jugak myspace,
Pastu naik friendster, nak jugak buat friendster,
Tup tup, datang facebook, ketaq jugak nak buat facebook,
Now, Mai pulak tweeter, teringin pulak tweeter.

Haha. macam tu lah manusia. segala benda mau ada. (kata kat diri sendiri)

Tapi ada banyak gak kelebihan, banyak gak kekurangan.
Well, masing-masing punya pendapatkan.
Bijak mengguna dapatlah hasil.

Since aku ada tweeter, syok jugak la. update sokmo. benda-benda kecik pun update. Pompang pompang aku kat situ ha.
Tak kurang dapat tau pasal artisss~~ waw. bajet berilmiah sangat.
Sebab lect. aku cakap tweeter adalah sejenis microblog. so, pendek-pendek ja orang update post.

Oklah. tu ja.

4 comments:

Sally Yatiey said...

Best jugak pakai Twitter, kan :D hee

FazzYnameD said...

yup. hehehe. sangat best. lagi best pakai hp canggeh. kite pakai laptop jeww~

Hanih Borhan said...

Assalamualaikum...

Bunyik macam oghang utagha je ni, hahaha...

Saya tak layak ada twitter, tak cukup artis, hahaha...

Blog ni lawa, terus klik follow... Suka tengok gambaq2 kat blog ni :)

FazzYnameD said...

Waalaikummussalam~

Aha! bijak anda meneka. ya, orang utagha la. Penang mix Kedah.

Ala, tak semestinya nak kena jadi artis baru nak ada tweeter.. budak tadika pun dah ada kot skarang.

Owh, btw, thanks! Keep in touch~