Pages

Monday, 12 September 2011

saya nak buat kek untuk merahitujambu


Memandangkan berdasarkan pemerhatian dari empat mata aku, *termasuk kaca mata daaa..*
doodle doodle semakin famous amous dalam kalangan manusia. 
Paling paling best ada blog yang telah menganjurkan pertandingan doodle bagi mencungkil bakat yang terpendam mereka mereka. Bagi yang dah pro, mestilah hebatkan.
Macam aku? Yang baru terkial-kial ni? Haha.
Hehe.

Oleh yang demikian, aku pun rase terpanggil untuk join contest blog merahitujambu .
Nak join? Boleh..sila klik header di atas untuk keterangan yang lebih lanjut.

Cepat-cepat! Tarikh tutup : 25 September 2011


*********************************************************************************

Berikut adalah kek yang dibuat sendiri setelah membeli bahan-bahan yang diperlukan bagi menyiapkan kek ini.
..



..




..



..




..



...





..


Teng terenggg.....~~~



 Chocolate Rainbow with Marshmallow Strawberry Cake

Ucapan:

Selamat Hari Lahir Buat merahitujambu, semoga dipanjangkan umur
dan senantiasa dimurahkan rezeki.
Ceria-ceria selalu!!

Tag kepada dua orang yang bertuah ni:







ok itu sahaja. sekian terima kasih.

6 comments:

merahitujambu said...

awok ni kira berbakat laa dear...kurang2 awok cuba buatkan???wah..ada mashmalo lagi...hehehe..suka2..thanks awok...

DoodleLicious said...

wowww kek diaaaa

colorful lagik

Alya Arissa said...

cntikkkkk...nak mkn je ni..haha..

FazzYnameD said...

@merahitujambu : ololo, malunya cheqqq..1st time nih. ketaq3 lutut. hehehe. btw, thanks sebab suka. =)

@doodlelicious : hahaha. pelangi tu konon serbuk gula kaler-kaler. hehe. tp tak la standing kek kamu. doodle kamu sentiasa cantik. ngeee..~

@Alya Arissa : Thanks!! kan? kan? lau la dari doodle jadi betol. kita boleh share share. =)

Myza Sam said...

sedop nya kek :D berbakat la :D

FazzYnameD said...

@myza Sam : haha. amboi. macam dah rase je? hehehe. thanks. masih dalam percubaan tu..